Gezellig, hygiënisch en veilig

Bij BSO Nessie Kidz vind u voor uw kind(eren) een gezellige, hygienische en veilige opvangplek waar uw kind(eren) kunnen "thuiskomen" na een lange schooldag.

Ophaalservice en openingstijden

Wij halen uw kind(eren) op vanuit school en vervoeren ze veilig naar de BSO. Wij zijn open van 14:00 tot 18:30 uur, in de vakantie en op alle studiedagen van 7:30 tot 18.30 uur.

Tarieven en
aanbod

Uurprijs € 7,40 incl. uitjes, eten en drinken. Wij bieden dagelijks een gezonde warme maaltijd. In de vakanties gaan wij naar leuke uitjes of houden wij binnen activiteiten.

BSO Nessie Kidz in het kort

De buitenschoolse opvang biedt de kinderen vanaf 4 jaar tot 13 jaar, een prettig ‘huisklimaat’ waar zij buiten de schooltijden kunnen verblijven. De kinderen groeien er samen onder deskundige begeleiding met andere kinderen van verschillende leeftijden op. De kinderen kunnen samen spelen, maar ook leren om te delen, te leren om te gaan met regeltjes. Vooral willen wij de kinderen de kans geven om zichzelf te ontplooien in een prettige sfeer, waar tijd en aandacht is voor ieder kind.

Wij hebben de groep zo knus en toch uitdagend mogelijk gemaakt. Kinderen kunnen vrij spelen, maar naast het spelen willen wij de kinderen ook verder op weg helpen. Daarom hebben we een thema hoek en vooral met de oudste kinderen in deze groep werken wij op een speelse wijze met thema’s. Dit zijn meestal thema’s rond de voor hen bekende dingen zoals de feesten, jaargetijden, dagelijkse dingen als boodschappen doen, met geld omgaan, ziek zijn, dieren enz.

Wij willen zoveel mogelijk de kinderen in hun sociaal-emotionele, lichamelijke en zintuiglijke ontwikkeling stimuleren.