Kinderen zijn misschien wel de mooiste, kleine eigenwijsjes op de wereld.

OVER ONS

De buitenschoolse opvang biedt de kinderen vanaf 4 jaar tot 13 jaar, een prettig ‘huisklimaat’ waar zij buiten de schooltijden kunnen verblijven. De kinderen groeien er samen onder deskundige begeleiding met andere kinderen van verschillende leeftijden op. De kinderen kunnen samen spelen, maar ook leren om te delen, te leren om te gaan met regeltjes. Vooral willen wij de kinderen de kans geven om zichzelf te ontplooien in een prettige sfeer, waar tijd en aandacht is voor ieder kind.

Wij hebben de groep zo knus en toch uitdagend mogelijk gemaakt. Kinderen kunnen vrij spelen, maar naast het spelen willen wij de kinderen ook verder op weg helpen. Daarom hebben we een thema hoek en vooral met de oudste kinderen in deze groep werken wij op een speelse wijze met thema’s. Dit zijn meestal thema’s rond de voor hen bekende dingen zoals de feesten, jaargetijden, dagelijkse dingen als boodschappen doen, met geld omgaan, ziek zijn, dieren enz.

Wij willen zoveel mogelijk de kinderen in hun sociaal-emotionele, lichamelijke en zintuiglijke ontwikkeling stimuleren.

Opvang Met
Een Beetje Meer

Bij BSO Nessie Kidz vind u voor uw kind(eren) een gezellige, hygienische en veilige opvangplek waar uw kind(eren) kunnen "thuiskomen" na een lange schooldag.

  • Liefdevolle aandacht en begeleiding
  • Buitenspeelplaatsen, lichaamsbeweging en gezonde maaltijden
  • We oefenen en spelen elke dag